18.01.2024 г., 17:03 ч.

11:11 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
132 0 0

Има ли усещане смъртта,

когато идва усеща ли се тя?

Има ли разлика между смъртта и любовта,

когато еднакво заравят ме в пръстта?

Има ли тя твоите очи, тези очи,

които спират и дъха ми?

Има ли мириса на парфюма ти,

с който впечатляваш и мъртвите дори?

Трябваше ми дълго, за да разбера, че си по-студен

към мен и от смъртта.

Но има ли значение за теб това?

© Zdravka Grueva Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

43 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??