3.11.2007 г., 22:48 ч.

******* 

  Поезия » Друга
684 0 3
Благодаря на nick68, че ми даде повод да го напиша!

Кoгато ти се случи да заплачеш.
Когато във душата ти вали,
опри глава на мойто рамо
и нека заедно да потъжим.
Когато си отчаян и нещастен,
когато искаш с някого да споделиш.
Не се срамувай,
че си мъж в човешко тяло,
подай ръка
и нека двама болката да споделим.
Когато ти се случи да загубиш.
Най-скъпото и мило същество.
Не се страхувай ти от парещата болка,
която те разяжда!
Обади ми се, приятел!
Аз ще намажа раните ти със балсам.
Съставките му толкоз прости:
частица нежност,
капка топлинка,
едничка дума само, казана на място,
прегръдка тиха
и много, много доброта.
Скръбта и болката са част
от краткото ни съществуване.
Прашинка мигновена са от нашия живот.
Разкъсваща е, знам!
Но не убийствена!
Дошла е с цел едничка!
Да се преборим с нея,
двама ще я победим!

Пепи

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??