22.04.2019 г., 0:52 ч.

... 

  Поезия
340 0 0

 

 

Възрастни хора на село-отрудени.

   Вързоп с най-новите дрехи в скрина и... малко пари:

  „За да не сме ви в тежест накрая.”

Деца- разпилени далече.

   А вместо чаша вода-омразни летища, скрити сълзи и

  „Бог да ви пази!”

И внуци-говорещи развалено на български.

А ние в средата.Изпреварвани вече от времето.

   Озъртайки-чакащи:

      Тревожно звънене преди да се съмне...

      Закъснелия полет в салона „Пристигащи”...

      И Скайпа в неделя - да чуем и видим Надеждата...

© Събчо Събев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??