16.02.2024 г., 14:22 ч.

Абстиненция 

  Поезия
117 1 0

Най-великият кошмар и преодолееш ли го

житейски помъдряваш, ако оживееш

два вълка в теб бял и черен битка водят за зло и добро

 

най-доброто наказание то е

за това, че ти е било прекалено добре

игра на воля после ще е

 

твърде добре не е на същото

решение на мисъл и действие е спасение

вяра е истина, съдба е душа

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??