23.09.2022 г., 10:58 ч.

Антонио, Мехмед и Соломон 

  Поезия » Гражданска, Друга
236 0 0

Антонио, Мехмед и Соломон

 

На този свят ще има закон

и всичко много ще се промени.

С Антонио, Мехмед и Соломон

ни чакат най-щастливите дни.

 

Католикът ще дойде от вечния Рим,

възпитан да бъде мъж на честта.

Харизматичен, достоен, непобедим

той ще управлява с тежка ръка.

 

Човекът на исляма ще бъде от село

с родопски черти и силна натура.

Ще защитава семейството смело

на първо място и във всяка култура.

 

Евреинът ще се роди в далечна Москва

и винаги ще иска много да знае и учи.

Интелектът ще е неговата силна страна

така цялото човечество ще сполучи.

 

Съдбата ще срещне трима храбри мъже,

които винаги ще правят най-доброто.

Злото и да иска, няма как да ги спре,

ще настъпи велика ера за обществото!

 

 

23.09.2022 г. (9:00 ч.)

гр. Ракитово

 

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??