16.04.2023 г., 22:08 ч.

Апева за надеждата 

  Поезия » Строги форми
370 2 8

Надеждата е
младо стръкче,
пробило
камък
и
залък
хляб сега
за гладната
човешка душа.

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

В нещастието няма друго лекарство, освен надеждата »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??