20.02.2011 г., 16:41 ч.

Аз съм тази, която... 

  Поезия » Любовна
2049 0 11

Аз съм тази, която

изпълва деня ти с копнеж,

с желания неизпитвани,

прииждащи като метеж...

Аз съм тази, която

изгаря нощем плътта

и със стон на желание

пали пожари в кръвта...

Аз съм тази, която

напролет виждаш в цвета

на разцъфнало цвете,

а в росата - моя сълза...

Аз съм тази, която

изпълва твоето лято

и заравяш длани в пръстта

с топлината на моето тяло...

Аз съм тази, която,

дори и в твоята есен,

ще изпия твойта тъга

и ще я претворя в песен...

Аз съм тази, която

ще стопли твоята зима,

дори когато снегът

косите ни е посипал...

Аз съм тази, която

в пролет, лято, есен, зима

ще изпълва твоите нощи и дни,

докато в този свят още ме има...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??