20.05.2024 г., 12:05 ч.

Бели облаци 

  Поезия » Любовна
84 2 2

         

     Бели облаци

 

Бели облаци в небето,

по тревата бисерна роса,

бягат бързо над полето,

носят нежност и тъга.

 

Бялото и черното във мене

водят винаги борба,

бели облаци в небето

ме прегръщат с любовта.

 

Ще открия ли пътека,

по която да вървя?

Ще те срещна ли накрая,

моя чакана мечта?

 

Бели облаци в небето –

най-красиви в този ден,

ще попитат в теб сърцето –

ще се влюбиш ли във мен.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • zelenaradost (Милена Френкева), много благодаря! Всеки си има предпочитания.
  • Лееш красота! Но тук харесват друга. Твоята е нежна, ефирна и истинска. Тук други неща са на мода.
Предложения
: ??:??