9.05.2010 г., 19:11 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
624 0 9

Не искам

                 вълните

                                 да плачат,

ни вятър

                 да брули

                                  студен,

по пясъка мокър

                               да крача

без теб...

                       уморен

да скитам

                   по пясъчни дюни,

 

които немеят в нощта ...

 

да тръпнат

                     тревожните струни

на мойта душа!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??