9.11.2007 г., 17:33 ч.

Без вина виновна 

  Поезия » Друга
872 0 8
Хайде давайте, наредете се на опашка.
Кой ще разбие моето сърце отново?
Не остана много от него,
цялото е на малки парчета.
Но то вече е свикнало...
Свикнало е да бъде наранявано.
Защо? Каква е причината?
Нима да искаш малко любов е грешно?
Нима е грешно да поискаш да си щастлив с някого?
Явно, да...
Тогава, щом съм грешна,
оковете сърцето във вериги -
да не види вече топлина,
да тъне в бездната на самотата,
раздирано от болка и тъга.
И нека само ангелите бели разбират моята съдба.
Поне еднички те да знаят защо съм наказана със самота...

© Анита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??