12.02.2023 г., 16:53 ч.

Честит рожден ден на мен! 

  Поезия » Друга
837 0 0
Честит рожден ден на мен!

 

Годините бързо отлитат,

ден подир ден се редят

и ето поредната идва

от дванадесетмесечен път.

 

Дойде, усмихна се, рече:

„Дошла съм отново при теб,

нося ти много от всичко

вече 26 пъти подред.”

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??