4.05.2024 г., 9:17 ч.

Човекът и преходите 

  Поезия
71 0 0

Преходи:

 

космически,

геологически,

идеологически,

еволюционни,

революционни,

исторически,

нормални,

екстремални,

истерични,

глобални,

катастрофални,

екологични,

епохални,

епични,

национални,

патетични,

естетични,

екстатични,

социални,

класови,

индивидуални,

тоталитарни,

демократични,

идеалистични,

прагматични,

трагични,

екзистенциални,

комични,

икономически,

политически,

прогресивни,

репресивни,

регресивни,

фатални,

финални,

изначални...

 

О, колко много

                преходи

за преходния

     човек!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??