20.02.2024 г., 11:11 ч.

Да си мразен за да си обичан 

  Поезия
171 1 0

Да помогнеш на някой без да искаш нищо в замяна

повече ще ти даде

 

Добро и зло в две крайности

едно и също ли са

прекалено праведния и Богу не е драг

 

Иглолистните дървета с остри черти, но вечно зелени

зелено, жълто, кафяво в очите мои

пъстри в синъо небе потопени

 

Самота от наказание в дар се врича

да си мразен за да си обичан

 

към теб всяка вечер без да спра ще тичам..

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??