20.12.2020 г., 11:45 ч.

До моята голяма любов 

  Поезия » Любовна
379 2 3

Обичам шуши аз да те наричам,
единствен и незаменим си ти за мен.
В любов аз вечно искам да се вричам,
осмисляш всеки Божи ден!

 

Забравих за тревога и за тъга, 
стиснал здраво мъничката ми ръка.
Подкрепа и опора си ми- мъж като скала,
с действията си несравними на света!

 

Гледам те като дете безмълвно,
не спирам и за миг да те прегръщам.
Пред теб разкривам се напълно
и с блясък в очите се събуждам.

 

Живота ми изпълни с радост
толкоз истински, така мечтан.
Името ти аз не спирам да изричам с гордост
ВАСИЛЕН- и дом, и храм, и блян!

                                 

© Жаклин Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??