10.03.2023 г., 8:53 ч.  

Доносникът 

  Поезия » Гражданска
195 0 0

Доносник, е проруския полковник.

С години е слуга  -  незаменим.

За него - всички шопи са виновни

за краха на съветския режим.

 

Донася той, за местни пацифисти

на руското, зомбирано джудже.

Че негови другари… са фашисти

от древни времена и векове.

 

Копнее, да посреща тук - чеченци.

До тях да марширува из Бургас.

Готов е - с шепа руски опълченци

да брани всички “мочове” у нас.

 

Не спира  -  всекидневно да ругае

по “алчните изедници” от САЩ.

За “братските” ботуши си мечтае,

че вечно ще е техен слугинаж.

 

 

Юри

Йовев

Март

2023 г.

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??