2.07.2015 г., 16:30 ч.  

"Дружна песен" (гръцки вариант) 

  Поезия » Хумористична
641 0 0

Дружна песен днес да екне,

гръцка песен за труда,

а трудът ни да олекне

на германци на гърба!


Да полегнем на тревата

със единствена мечта,

ние да лапаме благата,

друг да мисли за труда!


Горди знамето ще веем,

ето, иде веч деня,

нова песен ще запеем,

песничката за глада!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??