23.02.2017 г., 0:16 ч.

Дядо има чудно чудо 

  Поезия » За деца
912 0 2

Щом със въздух го надува,

чудна музика се чува.

А прилича то, деца,

на козленце без рогца.

Дядо много го обича,

то пък адйаг се нарича.

Още малко помислете,

после бързо ми кажете,

кой е с гайдата другар.

Как се казва той ? радйаг

© Генка Богданова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

3 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??