20.05.2006 г., 7:09 ч.

Един музикант 

  Поезия
544 0 6
По тъмните пътеки се прибира.
Държи стотинките в ръка,
а в другата държи цигулка.

По страшните пътеки беше бродил,
и белезите му подсказват за това.
По тъмните пътеки се прибира,
един прекрасен музикант.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??