20.05.2011 г., 17:23 ч.

Еуфория 

  Поезия » Любовна
504 0 2

Еуфория

 

Пролеттта и любовта нямат край,

нека  с теб да пирувам

и в лабиринт от щастие да пътувам,

искам сбъднати усещания,

неподправени вълнения

и липса на съмнения!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??