11.08.2016 г., 19:42 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
900 0 7

Не вярвам във магии, в чудеса,

не вярвам и в безкористното дело,

не вярвам да спася света

и знам – не съм момиче смело.

Не искам всичко да е в мен,

не искам и богатства, злато,

не ми е нужен и прекрасен ден,

защото се усмихвам аз, когато…

Когато си до мен и спиш,

когато ме усмихваш като луда,

когато във ръка ръката ми държиш,

когато с теб не трябва да съм друга.

Не, нямам нужда от света,

когато той е в теб и твоята усмивка –

какво прекрасно нещо е това,

че щастието във ръцете ми притихва.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??