10.05.2020 г., 10:06 ч.

Господи благодаря 

  Поезия
530 0 0

Господи благодаря,

че изпълваш с

мир и хармония моята душа.

Че ми даваш ти криле,

да летя до непознати

места и светове.

И показваш ми чудни страни

и живота ми напълно

с теб се промени.

И напътстваш ме в правилните неща,

като ме водиш

с твоята безмерна доброта.

Господи благодаря,

че мога да служа на други сърца.

Твоята любов да открият те

и да живеят с пълно сърце.

Господи благодаря,

че мога за тебе да разкажа на света.

Че съществуваш ти,

че променяш съдби

и спасяваш души.

© Vlubena Vgivota Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??