21.02.2024 г., 17:52 ч.

Говорят без думи действат без дела 

  Поезия
295 1 0

Строши прозореца на четвъртия етаж

изхвърли раницата на някой от там ей така преди час

отвърти болтовете на стола даскала се изненада

после ще му мислим к'во ще стане с нас

 

Седят наведени сега осветени лица от толкова глупава светлина

гледам ги пред мен и съм безсилен

23 от клас навън слънце грее а в стаята е пълен здрач

говорят с думи без душа

призраците действат без дела

усещат без да чувстват

само гледат... без да душа да виждат..

 

и децата се изгубиха в мъгла

в ръка с фенер без огън

погледнат ли ме, зная

накрай тунела, че намират светлина

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??