14.05.2024 г., 18:19 ч.

Хубава жена 

  Поезия » Любовна
169 1 1

Дете, ти унасяш ме в блян,

съзерцавам снимките твои!

За теб - ангел, съм замечтан,

душа забравя за тъгите свои!

 

Жадува за красота сърце,

изпълнено с чудни мечти!

Ела, подай ми твоите ръце,

дар от Господ за мен си ти!

 

Мракът на злото бяга от мене,

то чезне сред лъчите светлина!

Слънцето мощно изгря и ден е,

това си просто ти, хубава жена!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??