4.05.2024 г., 19:42 ч.

Игра на любов 

  Поезия » Любовна
72 0 0

Играли  си двама на любов.
Не чули предупредителния зов.
Добре вървяла им играта.
Забравили за правилата.
Времето е бързо отлетяло,
като морски вятър ги отвяло.
Дните нижели се като часове,
неусетно не били вече врагове .
Но играта си тече, 
живота  паяжина тъче.
Никой не се предава.
Борбата продължава .
Докато на финала
не се срещат двама,
здраво хванали се за ръце
и държейки заедно едно сърце .

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??