21.12.2023 г., 6:43 ч.

Изневяра в квартирата с гадже на съквартирант 

  Поезия
146 1 0

Пич, колежката ти беше ПОВЕЧЕ ОТ близка към теб..

сутрин, седнала по турски в леглото ти

да четете лекции и да спорите с часове..

 а гаджето и изпряга стажантски в ю.ес..ей.

кво ли прави там три месеца без вас а кво ли правиш и ти

рокаджия съм и ич не ме грее ...до после..

 

а кво прави гаджето ти с мен ли

докато си в под душа...

а тя знае кво правиш с нея (без нея) а точно

ти мой брат съквартиранте - подсъзнателно - нарочно

за тва го праи с мен... и излизаме заедно..

 

" E buonanotte, buonanotte a chi non riesce a prender sonno
E buonanotte, buonanotte a chi insegue un'altro sogno
E buonanotte al sole che spegne la luce e va a dormire senza me "

 *Тото Gutugno deja vu

 

Беше пред женитба с нея а тия работи ги не понасям -

запознай ме с вашите и запознай ме с нашите

зодия близнаци съм - единственото ми искрено оправдание и искрено

.

.. благодаря ти Пеца съквартиранте, че избавих те от тази, благодаря и на себе си, че не покварих тази , като знам какъв съм...

благодаря и на нас двамата съквартиранте ,за мен съм сигурен че

лош съм и с какъв мъж да не е!

 

(истински сюжет донякъде Онегин...)

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??