3.05.2014 г., 2:21 ч.

Изпуснати откровения 

  Поезия » Философска
550 0 0

Роби на дребнавите страсти човешки,

загърбваме често някой свой блян,

а после отчитаме това като грешка

и отново го вписваме в "житейския план".

 

          ......................................................

 

 Очите - два бисера прекрасни,

  огледало на човешката душа.

 Проблясват в тях ту чувства страстни,

 ту сълзите на безкрайната тъга.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??