19.07.2023 г., 22:14 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна, Еротична
306 0 0

Прехапвам устни при мисълта за теб и твоите две ръце

Усещам пръстите ти още по тялото си,как нежно ме докосваш и как с поглед ме събличаш .

Устните ми чакат да ги вкусиш ,да вплетеш палаво език в тях и да усещам как ръцете ти ме опипват навсъкъдe,да започна да губя контрол над себе си и страстта да ме движи полека надолу и да стигнем до желаната точка.

Ето вече си на най-горещото място,шепна в ухото ти как ме възбуждаш,започвам да стена тихо от удоволствие,докато ти проникваш в мен,телата ни са нагорещени ,страстта кипи,по вените ни тече адреналин,всичко при нас е на макс и душите ни изпадат в екстаз.

© Silviq Stefanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??