8.03.2024 г., 21:15 ч.

Жена е видение 

  Поезия
120 1 0

Мислим, че владеем света, а кратко тук на гости 

сътворен човек в два пола, 

допълващи съвсем да споделят радост и тревоги.

 

Това е мъжки свят, но какво би бил без жена или момиче,

дух, двойник, илюзия и сън в мираж

жена видение.

 

Какво мисли, ако можеш да четеш

нявга ще решиш с ум да пишеш,

а забравиш ли съвсем, няма да помислиш.

 

 

 Честит празник, нежен пол, светът без вас би бил ни 

телевизор черно-бял без яркост, контраст и жена видение.

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??