8.03.2024 г., 9:33 ч.

Жени 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
91 0 0

Червеният шлейф, развяван в нощта –
въздишка на залеза ален, трептящ.
Изгарящо страстна, жадна душа
лети устремена към златния час.

 

Вселени създава, вдъхва живот
с милувка вълшебства най-чудни твори
Целувка от слънце, верен залог
за райски наслади и в бъдните дни.

 

Такива сме всички – ярки искри
от мощния огън, пораждащ любов,
раними и силни, просто жени,
откликващи с пламък на вечния зов.
 

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??