28.09.2011 г., 18:22 ч.

Жените са голями дяволи, но рогата ги носят мъжете - 2 

  Поезия » Хумористична
676 0 2

                                               

 

                    Има думи по време на секс,

          които не иска да чува жената :

                „Скъпа, прибрах се, хапвам на екс

     и идвам веднага в кревата”.

 

…………………………………………………………………..

 

 

    Дават ли, или пък отказват,

        жените са всякога щастливи.

         Важното за тях е, че им искат,

      независимо с какви мотиви .

         

.………………………………………………………………..

 

 

В днешния разпасан век

             целомъдрена е само таз жена,

             която още не е срещала човек,

        или пък не е била помолена.

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Katriona,
    е, не го взимай толкова лично ...
    И кой стих не е по "вкуса ти" ?
    Просто го забрави
  • Ега ти сексисткото стихо! Не забравяй, че за да те роди, и майка ти е правила секс!
Предложения
: ??:??