30.04.2024 г., 10:21 ч.

Живот назаем 20 

  Поезия » Свободен стих
64 0 0

 

         Ж И В О Т   Н А З А Е М  20

 

Вредом жадно биват посрещани

носителите на Вечния Космически Ритъм,

защото на всеки в душата оставят по нещо,

което след раздялата той още дълго изпитва.

 

Вредом по световните сцени

нашият фолклор ври и кипи

с вибрациите на Космичната Тъмна Енергия

в неподражаем, автентичен,български стил.

 

Тишината,удивена от чудните звуци изтръпва,

Пространството от ритъма се разцепва,

Магията към себе си душите придърпва

и те пленени от Нея,покорно я следват...

 

Сцената се огъва и тръпне,досега не чула и не видяла

на куп толкова много магнетични чародеи,

които карат публиката,да се чувства узряла

за Енергията,която не може наведнъж,да поеме.

  

Завъртат се чакри отдавна заспали,

отварят се сетивата на фини нива,

изгаря,пречиства огънят от вътре запален,

ликува щастлива събудената душа...

 

Будителите носят вътре във себе си

искрица от Божествения Огън Велик,

изгарят в Него стари догми и клетви

и всред дима се откроява на Живота Новият Лик.

 

23.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??