3.05.2024 г., 6:45 ч.

Живот назаем 23 

  Поезия
74 0 0

      Ж И В О Т   Н А З А Е М   23

 

Какво да очакваме от Новото Време?

Да няма във Него злодеи и идиоти...?!

Всички общества си имат проблеми,

не съществуват в Историята революции кротки.

 

Погледът на идиота е празен,

на гения е погледа същия

и двамата поразени са от зараза,

която в стандарта се взира втренчено и намръщено.

 

Не приемат за нормалност статуквото!

Погледите им празни взрени далече през него,

виждат бури,тайфуни,смерчове,бунтове,

а виденията им раждат стратегии...

 

24.04.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??