12.05.2024 г., 23:47 ч.

Животът 

  Поезия » Свободен стих
77 1 2



Животът е като пътека, която се променя!
И всяка минута е ценна и неповторима.

Нека се радваме на всяка радост,
която ни дава животът.
И  да се научим от всяка мъка,
за да станем по-силни и по-добри.

Нека се обичаме и подкрепяме,
защото заедно можем да преодолеем,
всяка пречка и трудност.
И да намерим пътя към щастието.

Животът е като книга, която ни разказва,
за света и хората, които го населяват.
Нека го четем с любопитство и уважение,
за да разберем по-добре неговата красота.


 Живота! Да ! Живота който е наш и всекидневен,
нека го ценим и уважаваме! 
Защото той е наш и ние сме неговите герои.

Обичайте Живота, защото той е тук и сега!

 

© Нели ИВАНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??