10.05.2014 г., 21:53 ч.

Как си, мамо? 

  Поезия » Друга
12028 1 6

Как си, мамо? Как си на Небето?

Свършиха ли болките за теб?

Или още стяга те сърцето -

справям ли се с тоз живот нелеп?

 

Гледаш ме отгоре. Негодуваш,

ако във нещастие горя.

Само нощем идваш и целуваш

своята любима дъщеря.

 

Знам си, че ме пазиш отдалече.

Даже нещичко да ми горчи,

към света опитвам, мамо, вече

да погледна с твоите очи.


Все на глас със тебе си говоря.

И съвет ти искам всеки ден.

Ей сега вратата ще отворя,

за да дойдеш тихичко при мен.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??