7.12.2022 г., 6:54 ч.

Казах ли ти? 

  Поезия » Любовна
604 0 0

Казах ли ти колко те обичам?

Казах ли ти,че животът ми си ти?

Че без теб не бих могла дори да дишам

и сърцето ми не иска да тупти?

Казах ли ти как със теб звездите

от щастие сияят и блестят,

а без тебе мракът е убийствен,

пълен със безумен страх?

Казах ли ти как обичам

да те докосвам със любов

и как изгрява в очите ти да виждам

слънцето със твоя смях?

Казах ли ти,че без теб съм нищо?

Че нямат смисъл тези мои дни?

Казах ли,че те обичам?

Обичам те докрай помни!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??