2.05.2024 г., 10:30 ч.

Кокошият евростандарт 

  Поезия
63 0 0

„Щастливи кокошки – щастливи

                                              яйца!“

Птици, снасяйте осторожно! –

инак на ефимерното ви щастие

                                 всички перца

ще снеме наведнъж ...

                                             ножът.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??