27.04.2024 г., 19:12 ч.

Курбан 

  Поезия » Друга
43 0 0

 

Как ми се иска да не съм те срещала,
че всяка дума в гърлото горчи
Душата ми притискаш в свойте клещи,
и искаш като в гроб да замълчи.

 

Дано да пукнеш скоро аз се моля,
че да не тровиш дните ми с обиди.
Щом пукнеш аз курбан ще си заколя
за нов живот мен хич не ми се свиди.
 

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??