11.11.2007 г., 18:01 ч.

Къде останаха хората? 

  Поезия » Друга
576 0 8
 

Безличен свят.

Борба за оцеляване.

Неконтролируем яд

и гадене.

 

Провалени ценности.

Присмех на вълни.

И назидание.

Със съчувствие.

 

Амбиция.

За изгоден ад.

Изгубена традиция

да се стремиш към доброта.

 

Празни думи.

Изтъркани любезности.

Недействителни стени

от предубеждения.

 

Плосък свят!

Земята не е триизмерна.

И само сган.

Лицемерие.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??