1.10.2020 г., 23:31 ч.

Липосукция на липсващо самочувствие 

  Поезия » Еротична
417 1 0

В болницата за илюзии

антигравитацията на скуката е нелечима.

Стерилните желания са облечени

в усмирителната риза на хармонията

между душа и плът -

оцветени в пепитената безразличност

на униформеното любопитство,,

дали възможна е възбуда

на интелект със свален катетър от суетност!?
Суетата има нужда от диета,

самотата е обратен случай!

Любовта за нея, е със форма на таблетка -

под езика всеки ден и...

лакомо се смуче.

Бавно,бавно,като при коитус.

Самота ли!?

Няма вече!

Пише в картона и - Ëxitus!".

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??