20.04.2024 г., 13:11 ч.  

Луна 

  Поезия » Любовна
76 1 0

Блести луната пълна на небето

Придружена от танцуващи звезди

Но самотна е като сърцето

Което тежко в мен тупти.

 

Дали ме чуваш там далеко

В края на голямото море

Или чуваш само ехо

Как гласа ми плахо те зове. 

 

Аз шепна тихо в тишината

Търся те на всеки час

И погледнеш ли луната

Знай че гледам я и аз.

 

Може вечно да сме разделени

От проклетата съдба

Но помни че заедно сме осветени

От красивата луна. 

 

Така ще бъдат наште срещи

Тайни и във самота 

Пълни със мечти горещи 

Несподелени във нощта. 

 

Изпращам аз милувка нежна

На блестящата луна

И се моля със надежда 

На теб да я изпрати тя. 

© Луна Скай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??