13.05.2024 г., 10:07 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
104 3 0

       

           Любов

 

Докосна ли лицето ти красиво,

ще завалят над нас небесните звезди!

Ще ме погледнеш мълчаливо

със нежността на твоите очи.

 

Докосна ли душата ти със думи,

ще се стопят и всички ледове.

С вълшебството на звучните ми рими

света ще възприемеш в цветове.

 

Докосна ли сърцето ти със чувства,

завинаги ще искаш само мен

и любовта така неустоима

ще те преследва нощ и ден.

 

Докосна ли те, ще забравиш всичко,

светът ще се изпълни с красота.

Ще те лиша от всичко прозаично,

а времето ще ни дари със любовта.

 

Докосна ли лицето ти красиво,

ще завалят над нас небесните звезди!

Ще ме погледнеш мълчаливо

със нежността на твоите очи.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??