11.05.2024 г., 19:53 ч.

Май 

  Поезия » Любовна
96 0 0

Пролетта дойде, песен ехти,

нежността още топли мен!

Ела, о, връх на моите мечти,

да свърши нощта, да е ден!

 

Ела при мен, сълзите да спрат,

в болката живея, а искам утеха,

като птиците две души да летят -

да ме гали твоята усмивка мека!

 

Навън са цъфнали хубави цветя,

на роза приятния аромат усещам,

на теб моите стихове ще посветя -

най-чудесната, за която се сещам!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??