6.05.2024 г., 7:50 ч.

Между две многоточия 

  Поезия » Любовна
241 1 1

МЕЖДУ ДВЕ МНОГОТОЧИЯ

 

... тиха бара, три тополи,

четири плачещи върби,

теб душата ми се моли,

теб душата ми скърби,

 

утрините идат голи –

без ту би, ор нот ту би,

теб душата ми се моли,

теб душата ми скърби,

 

заник в скърби и неволи

ще ме люлне може би,

теб душата ми се моли,

теб душата ми скърби,

 

нямам други главни роли,

имам само две съдби –

теб душата ми се моли,

теб душата ми скърби...

© Валери Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??