17.05.2024 г., 14:23 ч.

Мимолетни мисли 

  Поезия
75 0 0

Нека помним и никога не забравяме,         

че по морския бряг следи не оставяме.                        Само там където умът и ръцете ни действат,            оставяме трайни следи, които въздействат.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??