21.05.2007 г., 16:11 ч.

моите очи ;) 

  Поезия » Друга
1100 0 2
Господ ме е дарил с прекрасни очи,
завладяващи мъжките мечти.
Момче, внимавай да не паднеш ти,
прехласнат по моите зелени очи!

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??