3.03.2024 г., 14:42 ч.

Мой човек 

  Поезия » Друга
157 0 0

Мой човек
              „Без твой човек си за къра”
 
Сега 
          във 
        моя 
                алчен 
                  динамичен
                     век,
може би… 
        не е време 
                 за 
            поезия, 
а да се 
           бориш 
              със животеца 
                     нелек 
                      и да оцелееш 
САМ
          сред 
        таз первезия…!
Ех,
       боли ме 
           за теб – 
            изстрадал, 
                  мой 
Човек!
 
                                                  Стоян Койчев-Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??