27.03.2024 г., 19:29 ч.

Момче от друга планета 

  Поезия » Друга
116 0 0

Момчето от другата планета,

пак нагоре и надолу с колати си лети,

а аз не спирам да го наблюдавам и си миля,

какви по цял ден ги върти.

 

Черноок, висок, 

той мистерия е и загатка,

трудно го засичам за секунда разговор дори,

иска ми се в мислите му някак си влезна,

но изчезва бързо, като дим.

 

Изглежда ми небрежен и леко непохватен,

и вечно бърза на някъде да излети,

дори не подозира, че тайно го заглеждам,

и чакам само да се приземи.

 

Тука само да ми кацне,

ще разклая кошерът му пълен със пчели,

всички мистерии стават ми по-ясни,

нека ме пронижат извънземните стрели.

 

 

 

 

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??