11.01.2024 г., 18:44 ч.

Моя съвест 

  Поезия
144 0 0

Която те създадох или ти мен

чуваш ли ме драга, кой те замъгли

и кои ветровете те носят понякога далече от мене

И къде ме чакаш на безлюден остров

 

 Мили мой, съвестта си ти

и аз те създавам и те мен ме пазиш

бъди все такъв

със всеки ден по- силен и добър

 

Съвест моя

тя: кажи ми

От какво имаш нужда?

тя: Само от теб!

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??