14.04.2023 г., 16:52 ч.

Моята любов 

  Поезия
224 1 0


Моята любов е тайна вечна,
Тя с мен е – отпреди смъртта…
Моята любов е скрита нежност…
За двама обич – отделена от вина!

Моята любов! е ясно слънце!
В простора литнала сълза…
Моята любов! е топла есен!
Несвършващ ручей над пръстта…

Моята любов – е моят пристан,
и аз съм неин – и дори…
Когато пея – тя ме сплита,
Когато свиря – тя кънти!
 

© Аспарух Любенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??