12.10.2020 г., 7:19 ч.

Мъжът и ръката интимно 

  Поезия » Еротична, Хумористична
723 2 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Само тя знае всичките ни любови, 

и през нея са минали толкова спомени... 

Само тя знае, на какво сме готови

даже до смърт, от всичко друго умОрени... 

 

А е скромна! Не иска бижута, обувки

(най-много в студа, някоя ръкавица)

време не губи с увертюри, целувки, 

и не страда от болна главица... 

 

А за нея не пишат поети (Защо ли?)

Но тя не се сърди и е винаги с нас!

Само тя знае всичките ни любови -

Ръката ни мъжка... лишена от глас... 

 

10.10.2020.

 

Георги Каменов 

 

Вдъхновенот от коментара на palenka (Пепи) към стихотворението "Мъжът и жената интимно" наYuri (Yuri Yovev).

Благодаря и на двамата за шантавото вдъхновение :0))

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Мъжът и жената - интимно -
лежат на матрака по гръб.
Жената си мисли за филми -
за дивеч си мисли мъжът.
Жената прегръща - фонтани, ...
  635  38 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Марианче, да му мислят пиратите, с тези куки... УджасТ 😂
    Пепи, мъж който целува ръка, нещо ще иска 😋
    Мерсаж, палавнички 😋😂😋
  • Подадеш му пръст, той ти целува ръката!
    Падам от смях с вас, палавници такива!
  • Е, те това си е комплимент 😂😋😂
    Мерсаж, Деа 😋😂😋
  • Голямо вдъхновение
  • Никъде не пише, че е автобиографично, Юри 😂
    "А истината е някъде там"
    Досиетата Х
    Мерсаж 😋
  • 😀😀😀 Георги, да разбирам ли че:
    Щом дочуеш птичка
    някъде в гората,
    милваш със ръчичка
    Жорко по главата.
Предложения
: ??:??